Takaisin

Asianajajapäivystys Jyväskylän pääkirjastolla

Päivä : to 02.05.2019
Aika : 17.00-19.00
Paikka : Jyväskylän kaupungin pääkirjasto, Kokoushuone (2. krs)
Osoite : Vapaudenkatu 39-41, 40100 Jyväskylä

Suuren kysynnän vuoksi Asianajajaliiton Keski-Suomen osasto on päättänyt Asianajajaliiton 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tuplata asianajajapäivystyksen määrän, joten vuonna 2019 asianajajapäivystys järjestetään kerran kuukaudessa sekä pääkirjastolla että Palokan aluekirjastossa.

Jyväskylän kaupungin pääkirjastossa (Kokoushuone, 2. krs, lastenosaston vieressä) järjestetään maksuton asianajajapäivystys kello 17.00–19.00. Vuoronumeroita annetaan aikuistenosaston palvelupisteeltä klo 16 alkaen.

Pääkirjaston kevätkauden päivystyspäivät:

ke 6.2.
ke 6.3.

to 4.4. 
to 2.5. 
ti 28.5. 

Palokan aluekirjaston päivystysajat täällä: www.keskikirjastot.fi/web/arena/-/asianajajapaivystys-palokan-aluekirjastossa

Päivystyksessä annetaan maksutonta neuvontaa oikeudellisissa asioissa. Jokaiselle asiakkaalle on varattu enintään 15 minuuttia asiointiaikaa. Asianajaja kertoo, onko asiassa tarpeellista hakea oikeudellista asiantuntija-apua ja ohjaa asiakkaan tarvittaessa asiaan perehtyneen asianajajan tai oikean viranomaisen puoleen.

Päivystyksessä ei laadita asiakirjoja tai hoideta muita toimeksiantoja. Lakimiehen kanssa päivystyksessä käydyt keskustelut ovat aina luottamuksellisia. Päivystykseen ei voi tehdä ajanvarausta eikä neuvontaa voida antaa puhelimitse. Neuvonnan järjestää Asianajajaliiton Keski-Suomen osasto.

Syyskauden päivystysajat ilmoitetaan myöhemmin.