Chat-palvelu avautuu 3.8.2020

Keski-kirjastoissa otetaan käyttöön uusi asiakaspalvelukanava 3.8.2020. Asiakkaat voivat olla yhteydessä kirjastoon jatkossa myös chatin kautta ma-pe klo 9-16. Chattiin pääsee uudessa Keski-kirjastojen verkkokirjastossa osoitteessa https://keski.finna.fi/. Palveluun ei tarvitse kirjautua. Jos chat-ikkunaa ei näy, palvelussa on tilapäisesti ruuhkaa. Silloin kannattaa odottaa hetki ja ladata sivu uudestaan.

Chatissä vastaajina ovat kirjaston asiakaspalvelijat eri Keski-kirjastoista. Chatin kautta asiakkaat voivat mm. kysellä kirjastojen palveluista ja aineiston saatavuudesta, uusia lainoja ja tehdä varauksiaChat-vastaajat neuvovat mielellään myös uuden verkkokirjaston käytössä. Chat-asiointi pyritään pitämään nopeana ja enemmän aikaa vievissä kysymyksissä asiakas ohjataan eteenpäin. Esimerkiksi laskuihin ja korvauksiin liittyvissä asioissa asiakasta neuvotaan edelleen olemaan yhteydessä suoraan ko. kirjastoon.