Takaisin

Karaoken suomenmestaruuskilpailu

Päivä : ti 21.04.2020
Aika : 17.00-19.00
Paikka : Jyväskylän kaupungin pääkirjasto, Lava (1. krs)
Osoite : Vapaudenkatu 39-41, Jyväskylä

Jyväskylän kaupungin pääkirjaston Lavalla (1. krs) järjestetään KWC Karaoken suomenmestaruuskilpailuiden alkukarsinnat soolokategoriassa tiistaina 21.4. klo 17. (Katso seniorikategorian tiedot täältä.)

KWC on maailman suurin vuosittainen kansainvälinen laulunharrastajien kilpailu. Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille, jotka eivät ole päätoimisia laulajia. Alkukarsintoja järjestetään karaokebaareissa (ja nyt myös ainakin yhdessä kirjastossa) ympäri Suomen tammikuusta kesäkuuhun ja semifinaalit pidetään kesä-elokuussa. Seniorien suomenmestaruusfinaali lauletaan 22.8. Heinolan karaokefestivaaleilla, ja soolo- ja duettosarjojen finaali on 28.-29.8. Original Sokos Hotel Vantaalla. Finalisteista valitaan Suomen edustusjoukkue Kanadaan Karaoken MM-kilpailuun, joka pidetään vuoden 2020 lopulla.

Kilpailussa lauletaan Singa-karaoketaustoilla, jonka lauluvalikoima on selattavissa osoitteessa: singa.com/fi/songs. Lauluista on tarjolla useita eri versioita, joten tarkista etukäteen, mikä on sinulle mieluisin. Voit käydä harjoittelemassa lauluja musiikkiosaston Komppi-huoneessa. Tilavaraukset Komppiin tehdään osoitteessa: www.jyvaskyla.fi/kirjasto/musiikki. Karsinnassa kukin kilpailija laulaa yhden laulun.

Kilpailun säännöt:

· Soolokategoria on avoinna kaikille 18-59-vuotiaille, seniorikategoria v. 1959 tai sitä ennen syntyneille.
· Osallistujalla ei saa olla levytyssopimusta major-levy-yhtiön kanssa tai vastaavaa keikkamyynti/managerointisopimusta solistina.
· Osallistujalla tulee olla Suomen kansalaisuus tai hänen on täytynyt asua viimeiset kolme vuotta pysyvästi Suomessa.
· Kilpailun säännöt kieltävät selvästi päihtyneenä laulamisen sekä loukkaavan käytöksen kilpailua tai muita kilpailijoita kohtaan.
· Osallistujan pitää täyttää ja allekirjoittaa ilmoittautumislomake kilpailun yhteydessä.

Ilmoittautuminen kirjaston alkukarsintoihin alkaa keväämmällä. Ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin tällä sivulla ja kirjaston somekanavilla. Kumpanakin päivänä mukaan mahtuu 15 laulajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa laulamaan suomenmestaruudesta ja edustuspaikasta Karaoken MM-kilpailussa!

Lisätiedot:

www.kwc.fi
www.facebook.com/KaraokeMM


Lisää tapahtumia Lisää tapahtumia