Takaisin

eMagz: lue e-lehdet kotona

eMagzin uudet lehdet

Päivitys 6.4.2020

Uudet aikakauslehdet: Apu, Elmo, Erä, Gloria, Glorian koti, Hyvä Terveys, Kamera-lehti, Klassikot, Me Naiset sekä sulun ajan sanomalehdet Helsingin Sanomat ja Maaseudun tulevaisuus. Lisäkappaleita hankittu seuraaviin lehtiin: Eeva, Kodin kuvalehti, Kauneus&Terveys ja Suomen Kuvalehti.

eMagzin uusina lehtinä ovat v. 2020 alusta luettavissa Avotakka, Demi, Eeva, Image, Kauneus & Terveys, Kodin Kuvalehti, Matkaopas, Meidän Mökki, Meidän Perhe, Meidän Talo, Tiede, Trendi, Tuulilasi, Unelmien Talo & Koti, Vauva, Viherpiha ja Voi hyvin. 

Pois ovat jääneet Hevosmaailma, Kaksplus (lehti ei enää ilmesty), Meidän koira (lehti ei enää ilmesty), Metsälehti, Olutposti, Rondo Classic, Sielun peili, Tutkiva hoitotyö, Vauhdin maailma, Venemestari.

Edelleen mukana ovat tutut Anna, Antiikki ja taide, AVPlus, Deko, Ihana, Kissafani, Kotiliesi, Kotiliesi käsityö, Kotilääkäri, Luontaisterveys, Maalla, Metsästys & kalastus, Senioriterveys, Seura, Suomen Kuvalehti, Suomen luonto, Talomestari, Terassi, TM Rakennusmaailma, TM Tekniikan maailma, TV-maailma, Vene ja Viva.

Emagz-palvelun lehtiä pääsee lukemaan missä vain osoitteessa https://keskikirjastot.emagz.fi/. Tarvitset vain Keski-kirjastojen kirjastokortin ja PIN-koodin. Jos tiedoissasi on sähköposti, saat itsellesi PIN-koodin tämän sivun yläreunan kirjautumisikkunan vierestä. Jos ei ole, voit sulun aikana ottaa yhteyttä kirjastoon. Lue tarkemmin.

Lue lisää palvelusta tai hyppää suoraan lukemaan lehtiä osoitteessa: https://keskikirjastot.emagz.fi/

HUOM! Samalla sivustolla toisessa välilehdessä näkyvissä olevan ePress-sanomalehtipalvelun lehdet ovat luettavissa vain paikan päällä kirjastossa Keski-kirjastojen asiakaskoneilla.