Takaisin

Lisää lehtiä eMagziin

eMagzin lehtivalikoima uudistuu ja laajenee

eMagzin lehtivalikoima uudistuu. Palveluun on tullut runsaasti uutta luettavaa, mutta joitain lehtiä on jäänyt myös pois.

eMagzin uusina lehtinä ovat v. 2020 alusta luettavissa Avotakka, Demi, Eeva, Image, Kauneus & Terveys, Kodin Kuvalehti, Matkaopas, Meidän Mökki, Meidän Perhe, Meidän Talo, Tiede, Trendi, Tuulilasi, Unelmien Talo & Koti, Vauva, Viherpiha ja Voi hyvin. 

Pois ovat jääneet Elmo, Hevosmaailma, Kaksplus (lehti ei enää ilmesty), Kamera, Meidän koira (lehti ei enää ilmesty), Metsälehti, Olutposti, Rondo Classic, Sielun peili, Tutkiva hoitotyö, Vauhdin maailma, Venemestari.

Edelleen mukana ovat tutut Anna, Antiikki ja taide, AVPlus, Deko, Ihana, Kissafani, Kotiliesi, Kotiliesi käsityö, Kotilääkäri, Luontaisterveys, Maalla, Metsästys & kalastus, Senioriterveys, Seura, Suomen Kuvalehti, Suomen luonto, Talomestari, Terassi, TM Rakennusmaailma, TM Tekniikan maailma, TV-maailma, Vene ja Viva.

Emagz-palvelun lehtiä pääsee lukemaan missä vain osoitteessa https://keskikirjastot.emagz.fi/. Tarvitset vain Keski-kirjastojen kirjastokortin ja PIN-koodin. 

Lue lisää palvelusta tai hyppää suoraan lukemaan lehtiä osoitteessa: https://keskikirjastot.emagz.fi/

HUOM! Samalla sivustolla toisessa välilehdessä näkyvissä olevan ePress-sanomalehtipalvelun lehdet ovat luettavissa vain paikan päällä kirjastossa Keski-kirjastojen asiakaskoneilla.