Takaisin

Lohikäärmeradio -podcast

Kautta Gandalfin parran! Mikäli olet kaivannut podcastia fantasiakirjallisuudesta, on teleporttisi tuonut sinut oikeaan osoitteeseen. Lohikäärmeradiossa Jyväskylän kaupunginkirjaston työntekijät Tomi ja Inna samoavat fantasiamaailmoissa keskustellen enimmäkseen kirjoista, mutta välillä myös leffoista, sarjoista, peleistä ja muista genreistä. Viritä taajuutesi vastaanottamaan kirjavinkkejä, uutisia ja kaikenlaista fantasiaan liittyvää rupattelua! Kuulemisiin! 

Lohikäärmeradio-podcastia voit kuunnella suoraan Soundcloudista, tai Spotifyn tai Applen kautta.

 

Jakso 2: Simply the best!

Toisessa jaksossa Inna ja Tomi keskustelevat fantasiangenren parhaista kirjoista, leffoista, kirjailijoista, hahmoista, kliseistä, troopeista… eli nyt mennään fanilasit päässä ja lujaa, koettakaa kestää!

 

Jakso 1: Mistä puhun kun puhun fantasiakirjallisuudesta

Kuka on fantasian Keanu Reeves? Mitä on fantasiakirjallisuus? Miksi kannattaa lukea fantasiaa ja mistä juontaa podcastin jutustelijoiden Innan ja Tomin fantasiakirjaharrastus?

Kaikkiin näihin kysymyksiin ja muutamaan muuhunkin saat vastauksen kuuntelemalla Lohikäärmeradion ensimmäisen jakson koskaan. Jaksossa käydään lyhyesti läpi fantasiakirjallisuuden yleisiä piirteitä ja alalajeja. Mikäli et ole koskaan lukenut fantasiakirjallisuutta, niin eipä huolta, ekassa jaksossa tarjolla myös kovimmat suositukset aloittelevalle genreharrastajalle!