Lukupiirit ja kirjaillat Jyväskylän pääkirjastossa

Aika : 18.00-19.00
Paikka : Jyväskylän kaupunginkirjasto
Osoite : Vapaudenkatu 39-41, Jyväskylä

Lukupiireissä ja kirjailloissa jaetaan lukukokemuksia muiden kirjoista ja lukemisesta kiinnostuneiden kanssa.

Kevään 2019 ohjelma:

Ti 5.2. klo 18 Kirjailta
Kirjastonhoitaja Anna esittelee kirjoja teemalla Mies

Ti 5.3. klo 18 Lukupiiri
Minna Rytisalo: Rouva C.

Ti 2.4. klo 18 Kirjailta
Kirjastonhoitaja Heli esittelee kirjoja teemalla Naisia matkoilla

Ma 8.4. klo 18 Kirjailta
Selkomukauttaja Hanna Männikkölahti ja kirjailija Sanna-Leena Knuuttila esittelevät selkokirjoja

Ti 7.5. Lukupiiri
Elizabeth Strout: Nimeni on Lucy Barton

Kirjailta on teemallinen kirjavinkkaus, jossa illan vetäjä esittelee kirjoja tietystä aiheesta. Kirjailta-nimellä kulkeviin iltoihin osallistujien ei tarvitse lukea etukäteen mitään kirjaa, vaan paikalle voi tulla vain kuuntelemaan. Aikaa jää myös keskustelulle.

Avoimeen lukupiiriin on valittu yksi teos, johon syvennytään perusteellisemmin ja jonka osallistujat voivat halutessaan lukea etukäteen. Lukupiirin vetäjä esittelee aluksi illan kirjan, kertoo omasta lukukokemuksestaan ja nostaa esiin teemoja tai kysymyksiä keskustelua herättelemään.

Kokoonnumme pääkirjaston kokoushuoneessa, Vapaudenkatu 39–41, 2. kerros. Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Lisää tapahtumia Lisää tapahtumia