MusiSoivat Mysteeri-illat Äänekosken kirjastoissa

Päivä : ti 20.11.2018 - pe 23.11.2018
Aika : 17.00-19.00 (pääkirjasto: 17.00-20.00)
Paikka : Äänekosken kirjastot
Osoite : Sumiaisten kirjasto: Koulutie 6, 44280 Sumiainen - Suolahden kirjasto: Asemakatu 18, 44200 Suolahti - Konginkankaan kirjasto: Kauppatie 2, 44400 Konginkangas - Pääkirjasto: Wessmanninkatu 2, 44100 Äänekoski

IltaKirjasto goes MusiSoiva Mysteeri-ilta!

Syksyn pimentyessä talvea kohti on aika sytyttää taskulamput ja hiippailla kirjastoon, kohta siellä tapahtuu kummia!

Perinteinen IltaKirjasto järjestetään nyt tapahtumakiertueena kaikissa Äänekosken kirjastoissa: tänä vuonna soitinrakentajien ja salapoliisien killat kokoontuvat Mysteeri-iltaan, joka suunnistaa ääntä kohti! Luvassa joukkuesuunnistusta lastenosastoilla, AKMOn soittajien musiikkiesityksiä, yllätyksellinen soitintyöpaja sekä pientä tarjoilua!

HOX! Muu ohjelma on vapaata, mutta suunnistukseen ja soitinpajaan on ENNAKKOILMOITTATUMINEN, ja paikkoja on rajoitettu määrä! Listat löytyvät kirjastojen tiskeiltä, sinne kiireesti raapustamaan omat ja joukkueiden nimet!

- MYSTEERISUUNNISTUS: Kuka varasti ukulelet?
Joku on vohkinut kirjaston arvokkaan ukulele-kokoelman ja järjestää iltaöisiä aavekonsertteja - mutta kuka? Kerää oma salapoliisijoukkue ja ilmaannu rikospaikalle tutkimaan arvoitusta!

- YLLÄTYSSOITIN-TYÖPAJA
Askarrellaan soittimet kotoakin helposti löytyvistä materiaaleista, ohjaajina AKMO:n väki

KIERTUEEN AIKATAULU:

Sumiaisten lähikirjasto:
ti 20.11. klo 17-19

Suolahden lähikirjasto:
ke 21.11. klo 17-19

Konginkankaan lähikirjasto:
to 22.11. klo 17-19

Äänekosken pääkirjasto:
pe 23.11. klo 17-20

Tapahtumiin on vapaa pääsy, tervetuloa koko perheen voimin!

Menossa mukana Äänekosken Perhekeskustoiminta, Ala-Keiteleen musiikkiopisto ja Äänekosken kulttuuritoimi

Lisää tapahtumia Lisää tapahtumia