Takaisin

Pehmolelujen yökyläily

Päivä : to 24.10.2019 - pe 25.10.2019
Aika : 10.00-19.00
Paikka : Palokan aluekirjasto
Osoite : Koivutie 5, 40270 Palokka

Tuo kansainvälisen nallepäivän kunniaksi pehmolelusi tai unikaverisi Palokan tai Tikkakosken kirjastoon yökylään torstaipäivän 24.10. aikana. Palokassa vieraita otetaan vastaan klo 10-19 ja Tikkakoskella klo 10-16. Perjantaina omat pehmolelut saa hakea takaisin kotiin.

Kirjaston suljettua ovensa pääsevät pehmeät kunniavieraat temmeltämään! Ohjelmassa on hauskoja touhuja ja kirjastoon tutustumista. Tikkakoskella pehmot pääsevät kirjaston lisäksi tutustumaan vähän myös monipalvelupisteen muihin tiloihin. Sekä Palokassa että Tikkakoskella iltaan kuuluu supersuosittu leikki, jossa nähdään, kuinka hyviä piilopaikkoja kirjastoista oikein löytyy. Touhujen jälkeen on rauhoittumisen aika. Pehmot kuuntelevat musiikkia yhdessä ja ilta huipentuu iltasatuhetkeen (tietysti!).

Muistoksi itsellesi saat ystäväsi seikkailusta valokuvan ja kirjastokortillasi lainaksi hänen valitsemaansa luettavaa. Illan parhaista hetkistä kootaan myös valokuvanäyttely kirjastoihin. Palokassa näyttelyä pääsee ihailemaan heti tapahtumaa seuraavalla viikolla.


Lisää tapahtumia Lisää tapahtumia