Takaisin

Synttärivinkkaus

Päivä : ma 01.10.2018 - su 31.03.2019
Aika :
Paikka : Kaikissa Keski-kirjastoissa
Osoite :

Keski-kirjastot 5 vuotta! Juhlikaamme laittamalla hyvä kiertämään: kerro kaikille hyvästä kirjasta kirjoittamalla siitä arvio Keski-verkkokirjastoon. Kaikkien arvion kirjoittaneiden kesken arvotaan joka kuukausi kolme lahjakorttia kirjakauppaan.

 

Voit kirjoittaa vinkkejä myös elokuvista, musiikista, sarjakuvista… mistä vain, mitä Keski-kirjastojen kokoelmista löytyy.

 

Jos et ole ennen kirjoittanut arvioita verkkokirjastoon, tee näin:


1. Kirjaudu verkkokirjastoon kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Jos sinulla ei ole vielä PIN-koodia, saat sen asioimalla henkilökohtaisesti kirjastossa.


2. Tarkista ennen ensimmäisen arvion kirjoittamista, mikä on sivustolla näkyvä nimesi. Nimeä voi muokata: omat tiedot -> käyttäjätunnuksen tiedot -> sivustolla näkyvä nimi. Nimi näkyy arvion yhteydessä.


3. Hae verkkokirjastosta teos, jonka haluat arvioida.


4. Teoksen saatavuustietojen alapuolella on painike “Arvioi teos” (painike näkyy vain, jos olet kirjautuneena). Klikkaa siitä ja samaan kohtaan aukeaa tekstiruutu, johon arvio kirjoitetaan. Arvion maksimipituus on 1000 merkkiä. Paina lopuksi tallenna.

 

HUOM! 1.10.2018-1.4.2019 välillä kirjoitetut arviot eivät näy heti verkkokirjastossa. Kirjaston henkilökunta käy muutaman päivän välein julkaisemassa arvionne ja ottaa samalla yhteystiedot talteen arvontaa varten.

 

Arvonnat suoritetaan aina kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Ensimmäiset lahjakorttivoittajat selviävät siis to 1.11.2018 ja viimeiset ma 1.4.2019. Arvontaan voi osallistua useamman kerran kirjoittamalla arvioita vaikka joka kuukausi!

 

Arvonnassa voittaneisiin otetaan yhteyttä sähköpostitse, eli tarkistathan verkkokirjastosta, että sähköpostiosoitteesi on oikea.

 

HUOM: Julkaistut arviot näkyvät Keski-verkkokirjaston lisäksi myös monessa muussa suomalaisessa verkkokirjastossa, esim. Tampereella ja Porissa. Halutessasi voit poistaa kirjoittamasi arvion milloin vain: omat jutut -> omat arvioinnit.

 

Lisää tapahtumia Lisää tapahtumia