Takaisin

Tea Karvisen luontoilta

Päivä : to 21.02.2019
Aika : 17.30-19.00
Paikka : Äänekosken pääkirjasto
Osoite : Wessmanninkatu 2, 44100 Äänekoski

Kuvallinen kiertomatka Suomen kansallispuistoihin

Äänekosken pääkirjastolla kurkistetaan torstaina 21.2. Suomen kansallispuistoihin: alakerran Hoikkassalissa klo 17.30 alkavan luontoillan vieraana on ammattiluontokuvaaja ja toimittaja Tea Karvinen.

Vuodesta 2010 lähtien eri vuodenaikoina yhteensä yli 700 päivää kaikissa 40 kansallispuistossamme viettänyt Tea kertoo luontoillassa kokemuksistaan sanoin ja kuvin. Esitelmän pohjana on elokuussa 2017 ilmestynyt Tean kirja: Kansallispuistot - maamme luonnon helmet.

”Teos on otettu hyvin vastaan ja näen sillä olleen selkeän tilauksen. Tärkein tehtävä kirjalla ja luontoilloillani kuvaesityksineen on innostaa ihmisiä lähtemään luontoon. Kirjan tekeminen vaati yli 140 000 ajokilometriä, yli 200 vuosittaista matkapäivää, paljon tietokoneella istumista, hyvin aikaisia herätyksiä sekä satoja haastatteluja ja kyselyitä.”

”Koska en ole itse paras asiantuntija jokaisen kansallispuiston kohdalla, haastattelin retkilläni Metsähallituksen työntekijöitä ja puistojen kupeessa asuvia ihmisiä. Vien lukijan mukaan retkilleni. Teen samoin luontoilloissani kun näytän parhaimpia kansallispuistovalokuviani ja kerron jokaisesta puistosta.

Esityksen jälkeen kirjailijalta voi ostaa signeerattuja kirjoja sekä suomen- että englanninkielisenä. Lisätietoa tekijästä ja kirjoista löydät täältä: www.teakarvinen.com

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!


Lisää tapahtumia Lisää tapahtumia