Takaisin

Tilaa tapahtumille!

Jyväskylän kaupungin pääkirjaston uudistuksen myötä saatiin lisää monikäyttöisiä ja taipuisia tapahtumatiloja. Yksityisiin tilaisuuksiin on tarjolla vuokrattavia tiloja, mutta kaikille avoimia tilaisuuksia voi järjestää myös kirjastotilassa. (Kunhan ensin sopii asiasta kirjaston henkilökunnan kanssa.) 

Ensimmäisen kerroksen uutuusalueella on Lava, jonka eteen saadaan helposti järjestettyä muutaman kymmenen tuolin katsomo. Pop upit, kirjailijavieraat ja akustiset musiikkiesitykset sopivat tähän kohtaan hyvin, mutta jos odotettavissa on suurempi yleisö, niin sitten suosittelemme esim. viereistä Minnansalia.

Toisessa kerroksessa Iso tori on joustava tapahtumatila suurillekin tilaisuuksille, mutta voi sinne pystyttää pienen pop up -pisteenkin. Vähän matkan päässä Isosta torista on Pieni tori, joka on suojaisampi ja rajatumpi tila, ja siihenkin saadaan tarvittaessa muutaman kymmenen tuolin katsomo. Kaikkiin tiloihin saadaan esitystekniikka (näyttö ja äänentoisto).

Jos alkoi kiinnostaa, pistä viestiä: kirjasto.tiedottaja[at]jkl.fi. Lähes kaikissa muissakin Jyväskylän kirjastoissa on mahdollista järjestää monenlaisia tapahtumia ja otamme mielellämme tapahtumaehdotuksia vastaan. Kerro tapahtumatoiveesi, tarjoudu esiintyjäksi, ehdota kirjailijavierasta tai yhteistyötahoa! Jyväskylän kaupungin pääkirjaston Iso tori (2. krs)

Ps. Kysy myös omasta kirjastostasi, mitä mahdollisuuksia ja tiloja heillä on tarjota! Tapahtumatoiveet voi tietenkin esittää myös suoraan henkilökunnalle, kirjastokäynnin yhteydessä.

Linkkejä:

Keski-kirjastojen tulevat tapahtumat verkkokirjastossa.

Jyväskylän kirjastopalveluiden tapahtumatoiminnan eettiset ohjeet.

Jyväskylän kirjastojen näyttelytilat

Soitonharjoitteluhuoneet.

 

 

Jyväskylän kaupungin pääkirjaston Pieni tori (2. krs)