Kieli Kieli
suomi suomi English English
E-KIRJASTO E-KIRJASTO

E-kirjat

Keski-kirjastojen e-kirjat - kotona ja kirjastossa

Keski-kirjastojen e-kirjakokoelmasta voit lainata tällä hetkellä yli 1300 eri julkaisua e-kirjana tai e-äänikirjana. Kokoelmaa täydennetään jatkuvasti. E-kirjat hankitaan kotimaiselta Ellibsiltä, joka on myös toteuttanut palvelun. Kirjojen lainaamiseen tarvitset Keski-kirjastokortin ja siihen kirjastosta saatavan pin-koodin. Kokoelman selaamiseen ei tarvita kirjautumista.

Lue lisää...

E-lehdet

ePress - Keski-kirjastojen koneilla

ePress sisältää yli 200 kotimaista sanomalehteä digitaalisina näköislehtinä. Palvelussa mukana Keskisuomalainen, Helsingin Sanomat ja Hufvudstadsbladet sekä lähes kaikki Keski-Suomen paikallislehdet ja Suomen maakuntalehdet. Lehdet ilmestyvät palveluun heti tuoreeltaan ja säilyvät vuoden. Lehtilista.

PressReader - kirjastossa ja kotona

PressReader (ent. PressDisplay) sisältää digitoituja sanoma- ja aikakauslehtiä heti tuoreeltaan eri puolilta maailmaa: yli 6000 lehteä 100 maasta ja noin 60 eri kielellä. Helppo tapa lukea esim. päivän Svenska Dagbladet tai The Guardian. Mukana myös paljon aikakauslehtiä (kuten Elle, Vogue. Total Film)

PressReaderin etäkäyttö on uudistunut! Lue lisää.

E-musiikki ja soitonopetus

Rockway - kotona ja kirjastossa

Rockway-verkkomusiikkikoulu avattu!

Opiskele soittoa, laulua ja äänittämistä kotimaisilla Rockway-verkkokursseilla. Kirjastojen tarjoamassa valikoimassa on yli 30 kurssia alkeistasosta pidemmälle edistyneille harrastajille suunnattuihin kursseihin.

Lue lisää...

Naxos Music Library - kotona ja kirjastossa

Naxos Music Library -musiikinkuuntelupalvelu sisältää yli miljoona kappaletta klassista, jazzia ja maailmanmusiikkia ja on käytettävissä Keski-kirjastojen kirjastokorteilla kotona tai kirjastossa. Kirjoita palveluun kirjastokorttisi asiakastunnus (tunnuslukua ei tarvita). Kuuntelu on mahdollista työasemilla, joissa on kuulokkeet, kovaääniset tai yleensä ääni käytössä. Musiikki on streaming-muodossa eli sitä voi ainoastaan kuunnella. Palvelusta täytyy muistaa myös kirjautua ulos, jotta seuraava käyttäjä pääsee palveluun sisään. 6 yhtäaikaista käyttäjää. 

Lue lisää...