Kotimaiset e-lehdet Kotimaiset e-lehdet

ePress – kotimaiset sanomalehdet Keski-kirjastoissa

Epress sisältää yli 200 kotimaista sanomalehteä digitaalisina näköislehtinä. Palvelussa mukana Keskisuomalainen, Aamulehti, Helsingin Sanomat ja Hufvudstadsbladet sekä lähes kaikki Keski-Suomen paikallislehdet ja Suomen maakuntalehdet. Lehdet ilmestyvät palveluun heti tuoreeltaan ja säilyvät kaksi vuotta.

HUOM! Palvelu toimii vain kirjastojen asiakaskoneilla tai omalla laitteella kirjaston langattomassa verkossa osoitteessa https://keskikirjastot.epress.fi/ 

Kuva: Hanna-Kaisa Hämäläinen

eMagz – lue kotimaisia e-aikakauslehtiä vaikka kotisohvalta

 

Keski-kirjastojen suosituin verkkopalvelu uudistui vuodelle 2019. Vuonna 2017 käyttöön käyttöön otettu etäkäyttöinen eMagz-aikakauslehtipalvelu sisältää kotimaisia aikakauslehtiä. 

Palvelussa ovat luettavissa muun muassa seuraavat lehdet: Suomen kuvalehti, Tekniikan maailma, Seura, Anna, Deko ja Kotiliesi.

Lehtiä pääsee lukemaan osoitteessa https://keskikirjastot.emagz.fi/ Keski-kirjastokortilla ja siihen kirjastosta saatavalla pin-koodilla.

Palvelun yhtäaikaisten käyttäjien määrä on rajoitettu, joten jos lehti ei ensi yrityksellä ole vapaana, kannattaa yrittää uudelleen. Lukusessio katkeaa joko 15 min viimeisimmästä sivunkäännöstä tai viimeistään 1 h päästä. E-lehtiä ei voi varata eikä niistä mene myöhästymismaksuja.

Palvelu osoitteessa: https://keskikirjastot.emagz.fi/

Huom!  Helsingin Sanomat ja Maaseudun Tulevaisuus poistuvat eMagzista heinäkuun 1. päivä.