Lukemalla lentoon Lukemalla lentoon
Lukemalla lentoon - alakoulun lukudiplomi Lukemalla lentoon - alakoulun lukudiplomi

Alakoulun lukudiplomi on suunnattu sinulle, peruskoulun 1.-6. luokan oppilas. Lukudiplomin tavoitteena on herättää ja ylläpitää kirjallisuuden harrastusta. Pääset tutustumaan kirjallisuuden eri lajeihin: olipa kerran - satua, hiipivää jännitystä, karmivaa kauhua, hulvatonta huumoria, villiä fantasiaa ja iki-ihania klassikoita. Lukeminen on elämys!

Kaikki listan kirjat löydät Keski-kirjaston kokoelmista. Täällä verkkokirjastossa voit tarkistaa, onko haluamasi kirja hyllyssä omassa kirjastossasi.

Jos vasta mietit, mitä lukisit, voit selata kirjoja kirjaryhmittäin otsikoiden alla olevien linkkien kautta. Kirjasarjoihin kuuluvat kirjat löydät käteväsi klikkaamalla sarjan nimeä sivun vasemmassa reunassa. Hakutuloksesta – esimerkiksi kaikki kirjat eppujen Aarrearkussa – voit valita katsottavaksesi vain tietyn aineistolajin teokset sivun oikeasta reunasta. Osa teoksista löytyy äänikirjana, muutama jopa e-kirjana!

Lisätietoa diplomista ja sen suorittamisesta saat Jyväskylän kaupunginkirjaston Lukemalla lentoon -sivuilta. Sieltä listat on myös helppo tulostaa.

Tervetuloa kirjastoon!

Eläimet ja harras-tukset Eläimet ja harras-tukset
Kieli Kieli
suomi suomi English English