Kieli Kieli
suomi suomi English English
Pressreader Pressreader

PressReader - kirjastossa ja kotona

PressReader (ent. PressDisplay) sisältää digitoituja sanoma- ja aikakauslehtiä heti tuoreeltaan eri puolilta maailmaa: yli 6000 lehteä 100 maasta ja noin 60 eri kielellä. Helppo tapa lukea esim. päivän Svenska Dagbladet tai The Guardian. Mukana myös paljon aikakauslehtiä (kuten Elle, Vogue. Total Film)

A young man enjoys an e-book on his iPad.

PressReaderin etäkäyttö on uudistunut!

Katso video tai lue ohje: 

  1. Osoitteessa pressreader.com klikataan (oikea ylänurkka) Sign In.
  2. Avautuvasta valikosta valitaan Library Card.
  3. Select Library -valikosta valitaan Keski Libraries 
  4. Kohtaan Library card number syötetään Keski-kirjastojen kirjastokortin numero ja PIN-kohtaan kirjastosta saamasi nelinumeroinen PIN-koodi.
  5. Tiettyä lehteä voi hakea oikeasta yläkulmasta (Search publications). Vasemman yläkulman (kolme viivaa) kuvakkeen kautta pääsee lehtien selailuun (maan, kielen, kategorian eli aihepiirin ja tyypin eli sanoma- vai aikakauslehti mukaan)

PressReaderiä voi käyttää selaimen lisäksi myös tablettiin asennettavalla sovelluksella, joka on saatavissa useille alustoille. Hae sovellus tästä. Sovelluksen kirjaudutaan sähköpostiosoitteella ja itse valittavalla salasanalla. Nämä on käytävä tekemässä ensin selaimen kautta PressReaderissä. Kirjaudutaan yllä olevan ohjeen (1-4) mukaisesti, klikataan oikeasta ylänurkasta kirjastokortin numeroa, valitaan Manage Account, kohdassa Account Info, laita sähköpostisi kohtaan Email ja keksi salasana kohtaan Password. Näillä tunnuksilla voit kirjautua asentamaasi PressReader-sovellukseen, jolla lehden lukeminen on kätevämpää kuin selaimessa. Sovelluksessa voit myös ladata lehtiä itsellesi myöhempää lukemista varten. HUOM! Sovelluksella voi kirjautua aina 48 tunnin ajan sen jälkeen kun on selaimella käynyt PressReaderissä. Jos et pääse sovelluksella lehtiin (pyytää maksua), käy kirjautumassa uudestaan kirjastokortilla selaimen kautta.