Kieli Kieli
suomi suomi English English
Ohje lainojen uusintaan Ohje lainojen uusintaan

Valitse lainat, jotka haluat uusia rastittamalla teoksen kohdalla oleva ruutu ja paina Uusi lainat listan yläosassa. Voit valita kaikki lainat rastittamalla listan otsikkorivillä olevaa ruutua. Kun lainat on uusittu, saat listauksessa uusimiesi lainojen uudet eräpäivät. Yksittäisen lainan voit uusia teoksen rivillä olevalla Uusinta-painikkeella. Painiketta ei näy, jos kyseistä lainaa ei voi uusia.

UUTTA! Lainahistoriaan tallentuu kaikki lainat jotka on tehty sen jälkeen kun laitat Omat tiedot -sivulla olevaan Omat tietoni > Salli lainahistorian kerääminen -kohtaan ruksiin. Samalla annat kirjastolle suostumuksen tallentaa lainasi.

Lainahistoriaasi pääset selaamaan Lainahistoria -sivulla.

MUISTA! Päivittämällä sähköpostin omiin tietoihisi saat kirjastolta maksuttoman eräpäivämuistutuksen 1-5 päivää ennen eräpäivää. Eräpäivämuistutus on lisäpalvelu, jonka saapumatta jääminen esim. teknisen ongelman vuoksi, ei poista asiakkaalta velvollisuutta huolehtia lainojen uusimisesta tai palauttamisesta ennen eräpäivää. Asiakas on itse vastuussa myös kertyneistä myöhästymismaksuista.

 

Lainani
  • Kirjaudu sisään nähdäksesi lainatietosi