Ohjeita omien tietojen ylläpitoon Ohjeita omien tietojen ylläpitoon

Omissa tiedoissa:

  • Voit muuttaa postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Nimenmuutokset voit tehdä vain asioimalla kirjastossa. Voit vaihtaa myös kirjastokortin tunnusluvun. Lisäohjeita.
  • Eräpäivämuistutus lähtee kaikille joilla on sähköposti ilmoitettu Omat tietoni -osiossa. Oletuksena se lähtee 3 päivää ennen eräpäivää, mutta asetusta voi muuttaa tämän sivun kohdassa Viestiasetukset (1-5 päivää). Asettamalla arvoksi 0, eräpäivämuistutusta ei lähde ollenkaan. Eräpäivämuistutus ei maksa asiakkaalle mitään. Eräpäivämuistutus on lisäpalvelu, jonka saapumatta jääminen esim. teknisen ongelman vuoksi, ei poista asiakkaalta velvollisuutta huolehtia lainojen uusimisesta tai palauttamisesta ennen eräpäivää. Asiakas on itse vastuussa myös kertyneistä myöhästymismaksuista.
  • Sähköpostiosoite jossa lukee aktiivinen on se mihin saat kirjastosta tulevan postin esim. noutoilmoitukset ja eräpäivämuistutukset
  • Kirjastosta tulevat ilmoitukset voi kunkin saada vain yhdellä tavalla (esim. noutoilmoitukset vain sähköpostina tai tekstiviestinä, ei molempia)

 

  • UUTTA! Lainahistoriaan tallentuu kaikki lainat jotka on tehty sen jälkeen kun laitat alla olevaan Omat tietoni > Salli lainahistorian kerääminen -kohtaan ruksiin. Samalla annat kirjastolle suostumuksen tallentaa lainasi. Kirjasto EI seuraa tai käytä lainahistoriaasi mihinkään. 

    Katso lainahistoriasi.
Omat tiedot
Kirjaudu sisään nähdäksesi omat tietosi
Kirjaudu kirjastokorttitunnuksellasi.
Kieli Kieli
suomi suomi English English