Omat tiedot

Kirjaudu sisään nähdäksesi omat tietosi
Kirjaudu kirjastokorttitunnuksellasi ja PIN-koodilla.

Ohjeita omien tietojen ylläpitoon Ohjeita omien tietojen ylläpitoon

Omat tietoni

  • Voit muuttaa postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Nimenmuutokset voit tehdä vain asioimalla kirjastossa. Lisäohjeita.
  • Sähköpostiosoite jossa lukee aktiivinen on se mihin saat kirjastosta tulevan postin esim. noutoilmoitukset ja eräpäivämuistutukset

Kirjastokorttitunnus Keski

  • Tässä kohdassa voit vaihtaa kirjastokortin PIN-koodin ja kytkeä päälle lainahistorian tallennuksen.

Lainahistoria

  • Lainahistoriaan tallentuu kaikki lainat jotka on tehty sen jälkeen kun tässä kohdassa Salli lainahistorian kerääminen -kohtaan ruksiin. Samalla annat kirjastolle suostumuksen tallentaa lainasi. Kirjasto EI seuraa tai käytä lainahistoriaasi mihinkään. 

    Lainahistoria

Viestiasetukset

Eräpäivämuistutus lähtee automaattisesti

  • Eräpäivämuistutus lähtee kaikille joilla on sähköposti ilmoitettu Omat tietoni -osiossa. Oletuksena se lähtee 3 päivää ennen eräpäivää, mutta asetusta voi muuttaa kohdassa Viestiasetukset (1-5 päivää). Jos et halua eräpäivämuistutuksia, valitse Ei muistuksia. Eräpäivämuistutus ei maksa asiakkaalle mitään. Eräpäivämuistutus on lisäpalvelu. Muistutuksen saapumatta jääminen esimerkiksi teknisen ongelman vuoksi ei poista asiakkaalta velvollisuutta huolehtia lainojensa uusimisesta tai palauttamisesta viimeistään eräpäivänä. Asiakas on itse vastuussa myös kertyneistä myöhästymismaksuista.

Muut kirjastosta tulevat ilmoitukset

  • Kirjaston lähettämien ilmoitusten (noutoilmoitus, myöhästymismuistutus) toimitustavan voit päättää viestiasetuksissa. Muista kuitenkin, että kunkin voi saada vain yhdellä tavalla (esim. noutoilmoitukset vain sähköpostina tai tekstiviestinä, ei molempina). Kirjeen tulo voi kestää muutaman päivän, ja jos sinulla on käytössä Omaposti, se voidaan toimittaa sinne.

Käyttäjätunnuksen tiedot

  • Tässä kohdassa voit vaihtaa nimen, joka sinulta näytetään esim. kirjoittamiesi arvostelujen yhteydessä.
  • Käyttäjätunnuksia ei voi tehdä enää uusia, mutta jos sinulla on aiemmin sellainen tehty, näet sen täällä. Sitä ja sen salasanaa voi käyttää kirjautumiseen verkkokirjastoon. Tässä yhteydessä oleva sähköposti on käyttäjätunnuksen luomisen yhteydessä annettu, eikä kirjasto lähetä tähän osoitteeseen eräpäivämuistutuksia tai muita ilmoituksia, vaan ne tulevat kohdassa Omat tietoni olevaan sähköpostiin (aktiivinen).