Rockway Rockway

Soittamisen ja laulamisen verkkokursseja

Keskikirjastojen kirjastokortin omistajana sinulla on mahdollisuus opiskella soittoa, laulua ja äänittämistä kotimaisilla Rockway-verkkokursseilla. Kirjastojen tarjoamassa valikoimassa on yhteensä noin 40 kurssia alkeistasosta pidemmälle edistyneille harrastajille suunnattuihin kursseihin. Jokainen kurssi sisältää useita video-oppitunteja ja ne on toteutettu yhteistyössä huippuopettajien kanssa. Kaikki kurssit ovat suomenkielisiä.

Kursseja on tarjolla seuraavista aihepiireistä: kitara, koskettimet, laulu, basso, rummut, ukulele ja äänitys. Rockway-kursseilla käytössäsi on metronomi, viritin ja mahdollisuus äänittää soittoasi tai lauluasi.

Rockway-palveluun

Ohje:

Kirjaudu Keski-kirjastojen Rockway-kokoelmaan tästä linkistä kirjastokorttisi numerolla. Lainaa kurssi painamalla "Lainaa"-painiketta. Ensimmäisellä lainauskerralla sinua pyydetään antamaan yhteystietosi. Jos haluamasi kurssi on jo lainassa, voit varata sen painamalla ”Liity jonoon” -painiketta. Saat tiedon vapautuneesta kurssista sähköpostiisi. Kurssien laina-aika on 14 vuorokautta.

Pääset kirjautumaan ulos painamalla ”Takaisin keski” –linkkiä ja sulkemalla selaimen. Huomaathan, että lainasi näkyvät vain Rockway-palvelussa, eivät verkkokirjastossa omissa lainoissasi. Jos et enää tarvitse lainaamaasi kurssia, palautathan sen, jotta muut kiinnostuneet saavat aineiston nopeammin käyttöönsä.

Rockway-verkkokursseja voi käyttää kaikilla yleisimmillä, päivitetyillä selaimilla. Kursseja voi katsoa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, mutta välineet (metronomi, viritin ja äänitä itsesi) toimivat ainoastaan tietokoneella. Verkkoyhteyden tulee olla yli 2 mb/s, jotta videot toimivat sujuvasti.

Ongelmatapauksissa lähetä palautetta tai ota yhteyttä Rockwayn omalla tukilomakkeella (palvelun oikea alanurkka).