Jyväskylän pääkirjaston alakerta valmis

Jyväskylän pääkirjaston asiakastilojen muutostöiden toisessa vaiheessa on avattu asiakkaille Uutuudet-alue alakertaan ja 3. kerroksen työskentelytiloja.

Kotimaisia e-lehtiä

Supersuositun etäkäyttöisen eMagz-aikakauslehtipalvelun lehdet uusiutuivat vuodelle 2019.

Keski-kirjastojen lukuhaaste 2019

Keski-kirjastojen lukuhaaste 2019 on julkaistu.

Tubettaja Miklulta, Juhani Merimaalta, Juha Hurmeelta, Elena Leeveltä, Kjell Westöltä ja muilta tutuilta kasvoilta kysytään kolme kysymystä kirjastosta. Katso videot.

Sähköpostien lähetysosoite muuttuu

Keski-kirjastojen sähköpostien lähetysosoite muuttuu. Tallenna uusi osoite yhteystietoihin sähköpostissasi ja varmistat viestien perilletulon.

Uusi palvelu: E-opastus

Jyväskylässä ja Keuruulla tarjotaan opastusta kirjaston e-aineistojen ja verkkokirjaston käytössä. Voit varata henkilökohtaisen opastusajan noin puoleksi tunniksi kerrallaan.

Maksut voi maksaa verkossa

Palautukset myöhässä? Kirjastomaksujen maksaminen onnistuu kätevästi Keski-kirjastojen verkkokirjastossa.

Keski-kirjastot Finnassa

Kansallinen Finna-hakupalvelu tuo Keski-kirjastojen asiakkaille vaihtoehtoisen verkkokirjaston.