Äänikirjoja englanniksi

Keski-kirjastojen asiakkaat voivat kuunnella Naxos Spoken Word Library –palvelun äänikirjoja. Suurin osa Naxoksen tarjoamista äänikirjoista on englanniksi. Mukana myös kielikursseja.

eMagz: lue e-lehdet kotona

Tutustu suosittuun eMagz-aikakauslehtipalveluun. Nyt uusia lehtiä, kuten Apu, Erä, Gloria, Kamera ja Me Naiset. Sulun aikana myös HS ja Maaseudun tulevaisuus.

Kirjavinkkejä kotisohville

Kirjaston tarjoamat moninaiset verkkopalvelut tuovat tukea kuntalaisille myös poikkeustilan aikana.

Korona sulkee kirjastot

Kaikki kirjastot on suljettu koronavirustilanteeseen liittyvän poikkeustilan vuoksi 13.5. asti.

Kirjaston e-aineistojen käyttöön apua puhelimitse

Miten lainaan e-kirjan? Miten e-äänikirjoja käytetään? Mistä näen omat lainani? Tarjoamme opastusta kirjaston e-aineistopalvelujen käyttöön puhelimitse poikkeusaikana.

Lohikäärmeradio -podcast

Kautta Gandalfin parran! Mikäli olet kaivannut podcastia fantasiakirjallisuudesta, on teleporttisi tuonut sinut oikeaan osoitteeseen.

Jyväskylään kaksi uutta omatoimikirjastoa

Palokan ja Vaajakosken aluekirjastojen aukesivat omatoimikirjastoina. Samalla ikärajat poistuvat Jyväskylän omatoimikirjastoista.

Jyväskylä peruu tapahtumansa

Jyväskylän kaupunginkirjasto peruu tapahtumansa koronatilanteeseen liittyvien varotoimien vuoksi

JP Koskiselta, Marko Annalalta, Sofi Oksaselta, Tuure Boeliukselta, Miklulta, Juha Hurmeelta, Elena Leeveltä, Kjell Westöltä ja muilta tutuilta kasvoilta kysytään kolme kysymystä kirjastosta. Katso videot.

Pakkaa kortti mukaan

Jos mökkeilet Keski-Suomessa, Keski-kirjastokortti käy myös mökkikunnassasi. Lomalla lainatut kirjat palautat mihin tahansa Keski-kirjastoon. Muista myös, että kortilla voi lainata e-kirjoja ja e-lehtiä, vaikka ulkomailta.

Kolme kysymystä lukemisesta

Lue sitä, mistä tykkäät! Tämä ja muita hyviä vinkkejä Kolme kysymystä lukemisesta -sarjan videoilla.

Tilaa tapahtumille!

Jyväskylän kaupungin pääkirjaston uudistuksen myötä saatiin lisää monikäyttöisiä ja taipuisia tapahtumatiloja.