Postilakon vaikutukset kirjastoon

Jyväskylän kaupunginkirjaston aineiston kuljetuksia hoitaa posti. Postin lakko on alkanut maanantaina 11.11. ja se vaikuttaa monin tavoin kirjaston palveluihin. Muun muassa varausten kuljetuksiin kirjastojen välillä.

Marko Annalalta, Sofi Oksaselta, Tuure Boeliukselta, Miklulta, Tuukka Kotilta, Juha Hurmeelta, Elena Leeveltä, Kjell Westöltä ja muilta tutuilta kasvoilta kysytään kolme kysymystä kirjastosta. Katso videot.

Pakkaa kortti mukaan

Jos mökkeilet Keski-Suomessa, Keski-kirjastokortti käy myös mökkikunnassasi. Lomalla lainatut kirjat palautat mihin tahansa Keski-kirjastoon. Muista myös, että kortilla voi lainata e-kirjoja ja e-lehtiä, vaikka ulkomailta.

Äänikirjoja englanniksi

Keski-kirjastojen asiakkaat ovat voineet kuunnella Naxos Spoken Word Library –palvelun äänikirjoja jo vuoden ajan, mutta melko harva on palvelun löytänyt. Osittain syynä lienee se, että suurin osa Naxoksen tarjoamista äänikirjoista on englanniksi.

Kolme kysymystä lukemisesta

Lue sitä, mistä tykkäät! Tämä ja muita hyviä vinkkejä Kolme kysymystä lukemisesta -sarjan videoilla.

Tilaa tapahtumille!

Jyväskylän kaupungin pääkirjaston uudistuksen myötä saatiin lisää monikäyttöisiä ja taipuisia tapahtumatiloja.

Lisää lehtiä eMagziin

Supersuositun eMagz-aikakauslehtipalveluun tuli uusia lehtiä ja lisäkappaleita suosituimpiin lehtiin.

Keski-kirjastojen lukuhaaste 2019

Keski-kirjastojen lukuhaaste 2019 on julkaistu.

Maksut voi maksaa verkossa

Palautukset myöhässä? Kirjastomaksujen maksaminen onnistuu kätevästi Keski-kirjastojen verkkokirjastossa.

Keski-kirjastot Finnassa

Kansallinen Finna-hakupalvelu tuo Keski-kirjastojen asiakkaille vaihtoehtoisen verkkokirjaston.