Tekstiviesteissä häiriö 23.4.

Keski-kirjastojen tekstiviestien lähetyksessä oli häiriö 22.4.-23.4., eivätkä noutoilmoitukset ja palautuspyynnöt lähteneet. Vika on korjattu.

Tilaa tapahtumille!

Jyväskylän kaupungin pääkirjaston uudistuksen myötä saatiin lisää monikäyttöisiä ja taipuisia tapahtumatiloja.

Äänikirjoja englanniksi

Keski-kirjastojen asiakkaat ovat voineet kuunnella Naxos Spoken Word Library –palvelun äänikirjoja jo vuoden ajan, mutta melko harva on palvelun löytänyt. Osittain syynä lienee se, että suurin osa Naxoksen tarjoamista äänikirjoista on englanniksi.

Kotimaisia e-lehtiä

Supersuositun etäkäyttöisen eMagz-aikakauslehtipalvelun lehdet uusiutuivat vuodelle 2019.

Keski-kirjastojen lukuhaaste 2019

Keski-kirjastojen lukuhaaste 2019 on julkaistu.

Tubettaja Miklulta, Juhani Merimaalta, Juha Hurmeelta, Elena Leeveltä, Kjell Westöltä ja muilta tutuilta kasvoilta kysytään kolme kysymystä kirjastosta. Katso videot.

Sähköpostien lähetysosoite muuttuu

Keski-kirjastojen sähköpostien lähetysosoite muuttuu. Tallenna uusi osoite yhteystietoihin sähköpostissasi ja varmistat viestien perilletulon.

Uusi palvelu: E-opastus

Jyväskylässä ja Keuruulla tarjotaan opastusta kirjaston e-aineistojen ja verkkokirjaston käytössä. Voit varata henkilökohtaisen opastusajan noin puoleksi tunniksi kerrallaan.

Maksut voi maksaa verkossa

Palautukset myöhässä? Kirjastomaksujen maksaminen onnistuu kätevästi Keski-kirjastojen verkkokirjastossa.

Keski-kirjastot Finnassa

Kansallinen Finna-hakupalvelu tuo Keski-kirjastojen asiakkaille vaihtoehtoisen verkkokirjaston.