Uutiset Uutiset

Sisältö, joissa tagi Keski-kirjastojen uutiset.

Pakkaa kortti mukaan
25.6.2019 - 14:16

Pakkaa kortti mukaan

Jos mökkeilet Keski-Suomessa, Keski-kirjastokortti käy myös mökkikunnassasi. Lomalla lainatut kirjat palautat mihin tahansa Keski-kirjastoon. Muista myös, että kortilla voi lainata e-kirjoja ja e-lehtiä, vaikka ulkomailta.

8.8.2018 - 09:14

18.4.2018 - 15:02

12.4.2018 - 15:37

27.3.2018 - 14:27

4.10.2017 - 09:41

JP Koskiselta, Marko Annalalta, Sofi Oksaselta, Tuure Boeliukselta, Miklulta, Juha Hurmeelta, Elena Leeveltä, Kjell Westöltä ja muilta tutuilta kasvoilta kysytään kolme kysymystä kirjastosta. Katso videot.

22.9.2017 - 13:52

12.9.2017 - 15:09

Lisää lehtiä eMagziin
30.8.2017 - 12:47

Lisää lehtiä eMagziin

Supersuosittuun eMagz-aikakauslehtipalveluun tuli vuodenvaihteessa uusia lehtiä.

Keski-kirjastot Finnassa
18.8.2017 - 14:11

Keski-kirjastot Finnassa

Kansallinen Finna-hakupalvelu tuo Keski-kirjastojen asiakkaille vaihtoehtoisen verkkokirjaston.

Keski-kirjastojen uutiset